MARQUÈTING DIGITAL

Participar només en xarxes socials no és suficient perquè deixa el procés de màrqueting incomplet. Les xarxes són un punt intermedi, necessita abans crear el contingut per compartir i després una invitació a seguir en contacte.

Cal integrar el contigut creat al teu web amb les tres xarxes socials més importants a la actualitat que son Facebook, Twitter i Instagram.

Si tota la relació entre el contingut de la teva web i el de les xarxes socials s’ha fet de manera consistent, és molt probable que els teus productes o continguts siguin visibles des del mòbil i amb això aconsseguias que molts més usuaris visitin el teu web i tancar el cercle del teu projecte de d’integració digital.

El posicionament web consisteix en convertir el web del teu negoci en un web popular, visible i visitada. Et trobaran per: Nom, adreça, proximitat, serveis, productes, etc.
D’aquesta manera augmentaràs les teves vendes.

En els mercats on l’oferta supera amb escreix la demanda, apareix la crisi en els negocis.

Som molts a vendre i pocs a comprar. Les noves tecnologies com internet, t’ofereixen la immensa oportunitat per recuperar aquestes vendes que et falten i aconseguir nous clients. Les compres on-line representen un 40% del total.

Si ja tens una pàgina web però no apareixes en les recerques o apareixes en posicions molt baixes, podem ajudar-te en el posicionament.