FORMACIÓ

Encara que les nostres opcions de disseny i creació del teu projecte són variades i a preus molt assequibles, també tenim altres opcions perquè puguis tenir el teu web el més adaptat possible a les teves necessitats.

Et proposem l’opció de fer-te la web tu mateix. Per això tenim un nou sistema de formació que et permetrà en poques sessions tenir la teva pròpia web. No oferim un curs de formació teòric on s’omple l’alumne de codi i teoria que, encara que són bases importants per a realitzar un web, l’única cosa que s’aconsegueix és que t’ofeguis en ells i no siguis capaç de muntar el teu projecte.

Com funciona la nostra formació? 

Molt senzill: nosaltres partim d’una estructura bàsica ja realitzada, amb imatges i text neutre, que pots canviar al teu gust i d’una manera fàcil. 
No t’has de descarregar ni configurar res, ja que nosaltres t’ho donem tot  preparat i llest per començar a posar el teu contingut. Ja veuràs com n’és de senzill i totalment adaptable al mòbil sense problemes.

El més important és adaptar el disseny original a la teva idea de web o de negoci. Des de la inserció del teu logo, passant pel menú de navegació, fins a la generació de les pàgines necessàries. Sempre fácil i sense complicacions.
I tot això totalment tutelat, és a dir, amb una persona al teu costat que t’explica pas a pas el què has de fer i com ho has de fer.

Des del primer moment, el teu projecte ja estarà disponible en una plataforma on-line, a la espera del teu contingut. Un cop acabada, només s’ha de comprar el domini i crear els comptes de correu que es necessitin.

No ho dubtis i contacta amb nosaltres enforma mateix.
Sol·licita més informació sobre el nostre exclusiu sistema de formació i ens posem en marxa!.