DISSENY WEB

A InicialWeb som especialistes en la creació pàgines web, disseny i desenvolupament web, webs a mida, WordPress, Prestashop … Desenvolupament web corporatiu, microsites i landing pages, institucionals, botigues on-line, estàtiques, de continguts, disseny web personalitzat, catàleg i redissenys web. TOT EL QUE NECESSITIS.

Si el que busques és fer NEGOCI a Internet, et recomanem que et et posis en contacte amb nosaltres i t’oferirem les webs més completes i eficaces que es posicionen fàcilment en els cercadors.

El nostre catàleg de productes conté les eines imprescindibles per dinamitzar la teva empresa utilitzant tots els canals de promoció on-line.

Compromesos amb el màrqueting digital; treballem per aportar valor a les empreses GENERANT NEGOCI A INTERNET. Dissenyem estratègies integrals a través d’eines eficaces amb un concepte modern de pàgina web en què el disseny web, la programació i posicionament web són factors capitals. El seu disseny  autogestionable permet sense coneixements previs gestionar, actualitzar i dinamitzar amb èxit els negocis a internet. A més de la teva web i com a valor afegit, rebràs també la formació necessària per a gestionar-la  a més dels coneixements bàsics en el món del  Màrqueting Digital.

InicialWeb, és un projecte autogestionable, de manera que els nostres usuaris sempre poden personalitzar i gestionar la seva web. En l’actualitat, més del 70% de les consultes a pàgines web es realitzen des de dispositius mòbils. Els nostres projectes estan preparats per a això.