APLICACIONS WEB

Podem necessitar una aplicació web per:

Gestió interna i completa de l’entitat (facturació, estoc, clients, usuaris, etc …)

Eines de treball diverses per a entitats (intranets, gestió documental, treball en xarxa, eines compartides accessibles per múltiples usuaris, accessos diferenciats …)

Serveis als usuaris (gestió d’incidències, accessos a continguts diferenciats per permisos, gestió d’espais …)

Qualsevol tipus d’aplicació necessitis com gestió d’immobles, comunitats de propietaris, turisme, mapes, formació, escoles, botigues … podem posar-la al teu abast per molt menys del que et penses.

Cada vegada és més comú que en qualsevol tipus d’entitat (empresa, associació, negoci, autònom, institució …) necessiti una solució informàtica ajustada a les seves necessitats.

La solució és una Aplicació Web.

És un programa fet a mida per obtenir els resultats o informació que necessitis però programada a la xarxa, com si fos un web. L’usuari es connecta al servidor que conté la programació i realitza les seves tasques online mitjançant el navegador del seu ordinador o tablet, sent aquesta aplicació adaptable a qualsevol dispositiu.

Informa’t de totes les opcions que pots necessitar. Un web ja no és un catàleg dels teus serveis o una botiga per oferir i vendre els teus productes.
Ara és molt més !